Un bloc de Joan Yll Martínez

Un bloc de Joan Yll Martínez

14 de desembre 2014

A LA CONTINUÏTAT DE LA COBLA SITGETANA




     Imatges del lliurament del Premi a la Continuïtat a la Cobla Sitgetana al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, el dia 28 de noviembre del 2014, sota la presidència de l'alcalde de la Ciutat Sr. Xavier Trias.
    Un acte molt emotiu en un marc sensacional, amb el qual es posava el colofó als actes de Barcelona Capital de la Sardana 2014.
    Pels components de la Cobla aquest reconeixement ha estat rebut amb molta satisfacció i amb el pensament posat amb els companys fundadors  i, d'una manera especial, amb el Sr. Samuel Barrachina, gràcies a ells i a tots els músics que, en moments puntuals, han col·laborat. I també a totes les persones i institucions que han confiat  amb la Cobla. Sense tots ells no hauria estat posible arribar fins aquí. 
    No ha estat un camí fácil perquè, el que és més sorprenent i el que ens dol més, que les majors dificultats les hem trobat a casa nostra, degut a que unes persones que tenen el monopoli de les sardanes a Sitges, ens han ignorat i, incomprensiblement, han fet tot el posible per desmerèixer la nostra modesta però il·lusionada tasca.
    Però no són moments per a controversies. El fet més importat, el que aporta més satisfaccions, és que hi som, i amb  moltes ganes de continuar. I per seguir ens sentím recolzats pel nostre poble i per tants amics i amigues amb els quals, durant tants anys, hem tingut el goig de compartir moments molt gratificants en aquest espai tan universal i fraternal, com és el món de la sardana. La nostra dansa.
   Que aquesta complicitat sigui el nexe d'unió que ens ha d'acompanyar sempre per arribar, encara més lluny.

© Joan Yll Martínez

© Joan Yll Martínez