Un bloc de Joan Yll Martínez

Un bloc de Joan Yll Martínez

30 de maig 2010

EL DIA DE LA TRINITAT





















Aquest diumenge, festivitat de la Trinitat, la nostra ermita blanca ha acollit, un any més,les essències del sitgetanisme. Amb els gegants com a símbol més nostrat i amb el fervor popular que ens ha apropat fins a la capella. Com sempre enmig d'un ambient cordial i entre un esclat d'entusiasme festiu.
És una festa que honora el calendari on s'hi aixopluguen les nostres tradicions. Pujar a la Trinitat, tal dia com avui, és una tradició molt antiga que ha motivat a la gent de Sitges i a la dels pobles de l'entorn. Per tant és un retrobament amb els amics i coneguts, en un entorn privilegiat on la festa ens agermana.
Serveixin aquestes fotografies com un il·lustrat testimoni d'una festa que ens captiva.

1 comentari:

Froilan Franco ha dit...

"Les essències del sitgetanisme" i per què no "Les essències de la sitgetaneïtat"...?
Tot i observant les fotografies que hi ingereix,des dels gegants fins al Rector i l'Alcalde "res de res de sitgetanisme",sinó més bé d'una sitgetaneïtat sense cap aturada...!
"Els ismes" són "fanàtics i separadors" i per tant les essències trinitàries no s'hi veuen."Uno i Trino",a més d'un Misteri sí que hi reflecteix el caliu d'un Déu obert i generós.
Un cop més,enhorabona per les fotografies d'excel.lència i una vegada més "ja ens n'agradaria als teus lectors/es sentir-ne algun Vídeo amb la teva singular música i com no i la teva melòdica veu...!

© Joan Yll Martínez

© Joan Yll Martínez