Un bloc de Joan Yll Martínez

Un bloc de Joan Yll Martínez

01 de novembre 2009

Caminada popular 09



Benvolguts seguidors d’aquest bloc, per culpa de les “manegades” que fan les companyies de telefonia, he estat un temps llarg sense un servei eficient d’internet. Per aquest motiu he tingut aquesta secció sota mínims. Un vegada, toca fusta, crec que restablert correctament el servei, em comprometo a mantenir actiu aquest entorn.
I que millor per iniciar aquest retrobament que fer-ho amb el comentari de la caminada popular que ha tingut lloc aquest diumenge dia 24 d’octubre del 2009. Un recorregut força encertat i una organització molt acurada per part dels organitzadors, el Centre Excursionista de Sitges que presideix en Lluís Mirabent i Juliá. El temps també ha acompanyat i els camins del Massís, una vegada més, hem pogut constatar que formen part d’un paisatge que tenim molt a l’abast i que ens permet accedir i contemplar la diversitat que conforma la natura i arribar fins aquestes masies que antany formaven part de la diversitat camperola i que avui, algunes d’elles, malauradament, estan completament derruïdes,
Aquest diumenge hem caminat acompanyats d’un bon nombre d’excursionistes, ocasionals, alguns d’ells, i veterans els altres. Però tots amics, gent que estimem la muntanya i fem costat a les activitats que es desenvolupen a la vila durant el transcurs de l’any.
La d’avui, amb el flaire a bosc, a terra i herba humida, que ens ha embriagat, la guardarem en el nostre record, com un acte de germanor, motivat per un passeig pels camins de la terra. Aquests que ens són tan propers i, fa una estona, tan transitats.
Felicitats als organitzadors i a tots aquells que han col·laborat per a que fos una caminada popular en tots els sentits.


© Joan Yll Martínez

© Joan Yll Martínez