Un bloc de Joan Yll Martínez

Un bloc de Joan Yll Martínez

29 de juny 2009

Els presento la Platja Sant Sebastià


L’estiu ha començat amb la finalització de les obres de remodelació de la Platja Sant Sebastià i de l’esplanada de l’ermita. El resultat és a l’abast de tothom i com és natural, hi ha opinions de tota mena. Ho trobo força digne, tot i que potser hi manca una mica més de verd. Per altra banda, atenent-nos a determinades actituds incíviques, la disposició de gespa i altres elements de jardineria, o varietats florals, comporten unes atencions que no s’avenen amb les actituds a les quals faig esment. Malauradament l’experiència s’avé amb la raó, allà on hi campa la natura, es converteix en espais on hi fan les necessitats la nombrosa colònia canina i ho consolida la mà destructiva dels brètols de torn.
Tant de bo que el que està fet i el conjunt de l’entorn del cementiri, on actualment s’hi està treballant, ens permeti constatar que encara existeix una mica de sensibilitat i respecte per tenir bona cura per les coses que es fan per a gaudi de tots. Això sí que seria un gran èxit.

2 comentaris:

Froilan Franco ha dit...

Quin encert el meu,estimat amic JYM,que sense intentar-lo,m'hi trobo amb el teu Blog,creat el Desembre-2008!.
Un cop més estàs demostrant que el teu estil autodidacta va a més i és progressiu i per una altra banda,la col.lecció de fotos que setmana rere setmana tot plegat amb
els escrits a l'Eco hi poses,tot d'una és d'excel.lència,amic.
No m'esperava aquesta meravella de troballa.Et felicito de cor ,tot i prometent-ne que rapassaré cada setmana aquesta joia d'història contemporània de la Vila més emblemàtica de Catalunya.Moltíssimes gràcies i enhorabona,amic JYM.
Visca Sitges.
Froilan,àlies El Mestre.

Xavi ha dit...

Malauradament el destí de les ciutats són les places dures, que fàcil sería possar uns quants arbres més, ja no dic gespa, després d'haver vist els resultats del Passeig, ningú respecta res, és l'ignoràcia i la poca cultura de la gent.
Salutacions.

© Joan Yll Martínez

© Joan Yll Martínez